Autoverhuur La Palma Luchthaven - Canarische Eilanden

alquiler de coches en La Palma Luchthaven - Canarische Eilanden
4.8basado en las opiniones de 39 clientes.

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in La Palma Luchthaven - Canarische Eilanden en profiteer van zeer goedkope prijzen.

LA PALMA VLIEGVELD

Van de derde categorie werd deze luchthaven van het eiland La Palma ingehuldigd in 1970 ter vervanging van de luchthaven van Buenavista, afgesloten voor civiel verkeer tot de definitieve sluiting kort daarna. In 2011 werd het werk aan de nieuwe terminal voltooid en werd in juli de deuren geopend. Het ligt in de gemeenten Breña Baja en Villa de Mazo, op ongeveer 7 kilometer van Santa Cruz de la Palma, de hoofdstad van het eiland.

De 500 buslijn verbindt het vliegveld met Santa Cruz de la Palma en passeert het toeristische gebied Los Cancajos, gelegen tussen beide. Als je een voertuig hebt, kun je vanuit de hoofdstad toegang krijgen tot de LP-2-weg, die aansluit op de LP-5 die rechtstreeks naar de luchthaven komt. Je kunt ook een taxistandplaats vinden bij de uitgang van de passagiersterminal.

De luchthaven opereert voornamelijk met het verbinden van La Palma met andere eilanden van de Canarische archipel: Tenerife Noord, Tenerife Zuid, Gran Canaria en Fuerteventura. Er zijn ook vluchten naar de nationale luchthavens van Barcelona, ??El Prat, Bilbao en Madrid-Barajas, evenals andere Europese internationale bestemmingen zoals Berlijn, Amsterdam, Düsseldorf, Londen, Muich, Parijs, enz. Op het vliegveld vinden we onder andere luchtvaartmaatschappijen zoals Canary Fly, Air Berlin, Iberia en Vueling Airlines.

Op het vliegveld van La Palma vinden we een apotheek en verschillende belastingvrije winkels, eten, geschenken en thuis; Naast verschillende bars, cafés, restaurants en fastfood-plaatsen die u helpen uw verblijf op de luchthaven draaglijker te maken.

Via onze pagina kunt u huurauto"s op de luchthaven van La Palma boeken bij grote bedrijven in de sector, zoals Europcar en Enterprise Rent-A-Car, waarmee u ook kunt genieten van goedkopere prijzen en uitstekende voorwaarden als u via BCO huurt.
Klantenreviews voor La Palma Luchthaven - Canarische Eilanden
 • Momenteel zijn er geen commentaren voor autoverhuurbedrijven waar wij mee werken in La Palma Luchthaven - Canarische Eilanden
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Ibiza

Leveranciers en La Palma Luchthaven - Canarische Eilanden

 • sixt la-palma-aerSixt 5.0
 • pluscar la-palma-aerPluscar 4.5
 • interrent la-palma-aerInterrent ND
 • enterprise la-palma-aerEnterprise ND
 • europcar la-palma-aerEuropcar ND
 • keddy la-palma-aerKeddy ND
 • alamo la-palma-aerAlamo ND
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

 • Minimale prijs garantie
 • Geen credit card kosten
 • Nieuwe auto modellen

20 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt