Autoverhuur Lanzarote

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Lanzarote en profiteer van zeer goedkope prijzen.

LANZAROTE

Het eiland Lanzarote op de Canarische eilanden behoort tot de provincie Las Palmas. Met een bevolking van ongeveer 142.000 inwoners is de derde meest bevolkte Canarische eiland na Tenerife en Gran Canaria. Het is vernoemd naar de navigator Laceloto Malocello, die in de veertiende eeuw naar het eiland kwam.

In het midden en zuiden van het eiland is het Timanfaya Natuurpark, waar zo"n 25 vulkanen en lavavelden in sommige gebieden kan men zelfs nog vulkanische activiteit zien door de warmte die van de aarde af komt. In de buurt van de stad El Golfo is groen Charco, een lagune van zeewater dat deze kleur heeft als gevolg van de grote hoeveelheid fytoplankton die het bevat. Er is ook een merkwaardig landschap van rotsen die boeren hebben gesmeed om wijnstokken te beschermen tegen sterke wind en daardoor Lanzarote wijn mogelijk maakt.

Vanaf het witte zand strand van Papagayo kunt u Fuerteventura zien en dankzij de sterke wind word er vaak gesurfd.

Als u besluit om een ??auto te huren in Lanzarote, kunt u alles verkennen wat het eiland heeft te bieden heeft in de 62 km lengte van noord naar zuid.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt