Autoverhuur Barcelona

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Barcelona en profiteer van zeer goedkope prijzen.

BARCELONA

Barcelona is gelegen in het noordoosten van het Spaanse schiereiland. De hoofdstad heeft dezelfde naam en is ook de hoofdstad van de autonome regio Calatuņa. Op zijn grondgebied zijn 12 natuurparken, waaronder: Natuurpark van Montseny Park Serralada Marina, Park kust bereik, Parque del Garraf, etc ... het heeft een lange kustlijn aan de oevers van de Middellandse Zee en is goed verbonden met Andorra la Vella voor een ski-uitje.

De stad Barcelona werd uitgeroepen tot een World Heritage Site door UNESCO, dankzij de grote collectie van werken van de kunstenaar Antonio Gaudi, waaronder ook Guel Park, de Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Calvet, etc ... Zeker een zeer origineel exponent van de modernistische architectuur van de late negentiende en vroege twintigste eeuw.

Barcelona staat ook bekend om zijn goede planning organisatie in haar ontwikkeling, houd rekening met het milieu- en toegankelijkheid factoren voor steden. Beide kwaliteiten die deze metropool heeft van de voordelen van een grote stad met alles wat het te bieden heeft en slechts enkele van de nadelen van een grote stad. U kunt een auto in Barcelona huren zonder bang te zijn om te verdwalen in een doodlopende straat.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt