Autoverhuur Las Palmas Vliegveld Gran Canaria

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Las Palmas Vliegveld Gran Canaria en profiteer van zeer goedkope prijzen.

GRAN CANARIA VLIEGVELD

De luchthaven van Gran Canaria ligt in het zuiden van het eiland, ongeveer 18 km van de hoofdstad Las Palmas. Het werkt 24 uur iedere dag van het jaar, dankzij goede weersomstandigheden voor navigatie. Wat altijd een stimulans is voor luchtvaartmaatschappijen die het gehele jaar zonder het ongemak van slechte weersomstandigheden kunnen werken.

Gran Canaria Vliegveld is de vijfde in termen van volume passagiers in Spanje, ontvangt ongeveer 10 miljoen passagiers per jaar. Het heeft een gestage stroom van de passagiers gedurende het hele jaar, met de hoogste punten in de zomer en winter. Ongeveer 75% van het verkeer is internationaal, de belangrijkste landen zijn Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Rusland. Het inter-eiland verkeer is goed voor 16% van de totale lijnen die tussen de eilanden zijn van Binter Canarias, NAYSA en Canaryfly.

U kunt een auto huren op de luchthaven van Gran Canaria, online via BCO en u zult versteld staan hoe goedkoop het is om vrij van het eiland te genieten.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt