Autoverhuur Mallorca

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Mallorca en profiteer van zeer goedkope prijzen.

MAJORCA

De Romeinen noemden dit eiland "insula maior" in het Latijn, als het grootste eiland van de Balearen. Sinds de jaren "20 van de vorige eeuw begon Majorca te ontstaan ??als een favoriete toeristische bestemming voor kunstenaars en intellectuelen. Het was al in de jaren "60 met de toeristische boom in het land en de verbeteringen in de communicatie wanneer het toerisme op het eiland een van de belangrijkste motoren van de economie werd.

Het eiland staat bekend om zijn diversiteit, van de ene kant naar de andere van het eiland is 80 km die u kunt verkennen door een auto te huren via onze website. Over het gehele eiland kunt u genieten van enkele van de mooiste landschappen rond de Middellandse Zee, het heeft zandstranden, baaien omgeven door dennen en majestueuze kliffen in het noorden, waar de Sierra de Tramuntana de zee nadert.

Afgezien van watersporten zoals duiken, vissen, zeilen en windsurfen, zijn er tal van golfbanen en diverse wandelroutes, zowel aan de kust als in het binnenland kan u zich te voet of per fiets in de natuur verdiepen.

Na een dag als deze, kunt u ook genieten van het nachtleven van het eiland in de oude stad, in de buurt van de kathedraal, vele bars en pubs met een bohemien karakter. In de zone van de boulevard zijn er elegant zaken met live jazz, swing, blues ... en het strand, leuk voor jongeren tot laat in de ochtend.
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

16 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt