Autoverhuur Barcelona Vliegveld

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Barcelona Vliegveld en profiteer van zeer goedkope prijzen.

VLIEGVELD BARCELONA

De stad Barcelona ligt aan de Middellandse Zee en ongeveer 120 km ten zuiden van de PyreneeŰn en de Franse grens. Het is de hoofdstad van CataloniŰ. Barcelona heeft goede verbindingen over land, zee en lucht via de luchthaven of vliegveld El Prat van Barcelona vliegveld van Barcelona, op ongeveer 15 km van de stad. De luchthaven heeft een shuttle service die de T1 en T2 24 uur per dag met elkaar verbindt gratis van en naar de terminals waar U een huurauto kan huren bij een van de autoverhuurbedrijven als Firefly, Europcar, Enterprise, Goldcar, AutoClick, Sixt, Interrent, Centauro, etc ... U krijgt de beste tarieven als u boekt via de website van BCO.

De officiŰle talen van deze stad zijn Castiliaans en Catalaans, hoewel vanwege de grote immigratie die in de afgelopen 20 jaar heeft plaats gevonden, worden van over de hele wereld, ongeveer 200 verschillende talen gesproken.

Er zijn veel culturele uitstapjes te beleven, met speciale aandacht voor de musea zoals de speciaal voor kunstenaars gemaakte Antoni TÓpies Foundation, de Fundaciˇ Joan Mirˇ en het Picasso Museum.

De stad staat ook bekent door zijn brede waaier van muzikale optredens, speciale aandacht voor de Palau de la M˙sica Catalana en Gran Teatre del Liceu en sportevenementen.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt