Autoverhuur Bilbao Vliegveld

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Bilbao Vliegveld en profiteer van zeer goedkope prijzen.

VLIEGVELD BILBAO

Vliegveld Bilbao is de belangrijkste van de Cantabrische kust in termen van volume van passagiers en economisch belang. Het is de meest winstgevende van het Baskenland. Het ligt op 12 km van Bilbao.

Vanaf Bilbao kun je vliegen naar meerdere landen van de Europese Unie en andere bestemmingen binnen Spanje (inclusief de Canarische eilanden en de Balearen). Veel van de vluchten worden aangeboden door het bedrijf Vueling Airlines.

De huidige terminal van de luchthaven, operationeel sinds 2000, werd ontworpen door de beroemde architect Santiago Calatrava. In de volksmond La Paloma (de Meeuw), omdat het lijkt op een vogel die vliegt. De nieuwe verkeerstoren, eveneens ontworpen door Calatrava is bekend als The Hawk (de Havik), door zijn vormen en omdat hij tegenover La Paloma staat.

Gedurende 2016 is het de bedoeling om de luchthaven te verbinden met de hoofdstad Bilbao met de metro lijn 3. Er zijn ook streekbussen naar de hoofdstad op een reis van ongeveer 30 minuten. Als u kiest voor een auto op de luchthaven in Bilbao huren kan U de hoofdstad in slechts 10-15 minuten bereiken.

Profiteer nu van de beste prijzen voor autoverhuur op Bilbao Vliegveld en reserveer online bij BCO.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt