Autoverhuur Benidorm

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Benidorm en profiteer van zeer goedkope prijzen.

BENIDORM

Benidorm is een kustplaats in de provincie Alicante, gelegen op ongeveer 60 kilometer van Alicante. Het heeft een bevolking van ongeveer 69.000 inwoners, maar in de zomer rond de 400.000. Het is een van de bekendste toeristische bestemmingen in Spanje dankzij de stranden, het bruisende nachtleven dat met zijn brede scala aan pubs, bars en nachtclubs.

Door zijn geografische ligging, beschermd tegen de wind door bergen in de 3 kardinale punten die niet open staan ​​voor de zee, kunt u genieten van een zeer aangename temperatuur gedurende het grootste deel van het jaar en maakt het zwemmen in de warme wateren veel eerder mogelijk dan aan enig ander strand van het schiereiland. Zijn Playas de Levante, Poniente en Mal Pas hebben de blauwe vlag, de hoogste onderscheiding erkend door de Europese Unie.

In Benidorm kun je een schat aan entertainment en vele feesten vinden omdat Benidorm zowel traditionele feesten van Alicante, met de Vreugdevuren van San Juan, als die van Valencia de Fallas te vieren. Huur een auto in Benidorm en u kunt zien waarom het als bijnaam de New York van de Middellandse Zee heeft ... niet alleen door de wolkenkrabbers, maar ook omdat het is een stad die nooit slaapt.
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

16 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt