Autoverhuur Bilbao

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Bilbao en profiteer van zeer goedkope prijzen.

BILBAO

De stad Bilbao werd ongeveer 750 jaar geleden opgericht, en daar wordt de Baskische taal gesproken. Deze taal wordt beschouwd als een van de oudste in Europa, met invloeden uit latin of Gascon.

Als u Bilbao bezoekt, zal u door de oude stad of zeven straten moeten lopen. In dit stedelijk centrum zijn het Teatro Arriaga, de kathedraal van Santiago en de kerk van St. Nicolaas.

Je kunt ook niet weggaan zonder een bezoek aan het meest internationale museum, een eigenaardig gebouw met gebogen vormen en gecoate titanium platen, het Guggenheim Museum, een stichting die de werken van de meest prestigieuze kunstenaars van de hedendaagse kunst herbergt.

Bilbao is ook geliefd om zijn uitstekende keuken en op dit moment zijn negen restaurants bekroond met een Michelin-ster. U kunt ook genieten van zijn brede scala van pintxos aangeboden door de oude stad.

Als u deze prachtige stad gaat bezoeken, aarzel dan niet om een goedkope huurauto te huren om u te verplaatsen. Bel ons en wij zullen een economische huurauto boeken zodat u tijdens uw bezoek niks hoeft te missen.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt