Autoverhuur Murcia Vliegveld San Javier

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Murcia Vliegveld San Javier en profiteer van zeer goedkope prijzen.

VLIEGVELD MURCIA

Het vliegveld van Murcia-San Javier ligt in de gemeente San Javier. Het is een militaire vliegbasis heeft ook civiel gebruik.

In de afgelopen jaren is het passagiersvervoer gestegen op deze luchthaven als gevolg van de komst van een aantal low cost maatschappijen. Momenteel is het aantal passagiers per jaar ongeveer een miljoen. In 2011 werd een tweede start-en landingsbaan geopend om de vraag naar toerisme in de regio van Murcia te voldoen. Een andere luchthaven is gepland om te openen in Murcia, Corvera, maar in ieder geval, zal de luchthaven van San Javier operationeel blijven.

De afstand tussen de luchthaven van San Javier en Murcia ligt op 47 km. Helaas zijn er niet veel opties voor het openbaar vervoer om die afstand te dekken, dus zonder twijfel is de beste keuze een auto huren op de luchthaven van Murcia zo zorgt u ervoor dat u het meeste uit uw verblijf in dit warme land haalt .
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt