Autoverhuur Girona Vliegveld

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Girona Vliegveld en profiteer van zeer goedkope prijzen.

vliegveld Girona

De Gerona-Costa Brava, ontvangt veel toeristen, omdat ze met veel "low cost" luchtvaartmaatschappijen werken en het ligt op een goed strategisch punt, op 10 km van Gerona, 85km van Barcelona en in de buurt van de PyreneeŽn.

Bussen van Ryanair verbinden Girona vliegveld met Barcelona en het busstation van Girona. Er zijn ook streekbussen die vertrekken iedere 20-25 minuten na de aankomst van elke vlucht en kunnen u verplaatsen naar de stad. Een andere belangrijke verbinding zijn bussen naar Andorra la Vella. Zoals veel van onze klanten, kunt u er ook voor kiezen om een ​​auto online te reserveren via onze website, zodat u gemakkelijk overal heen kan.

In mei is wanneer het festival Temps de Flors plaatsvindt, met grote bloementuin creaties die de hele stad sieren. In oktober zijn de feesten van San Narciso, de patroonheilige van de stad, zijn barranques (portable bar) in het Parc de la Devesa in een aanvulling op de typische kermis en tal van concerten.

Deze Catalaanse provincie is vol contrasten, aan de ene kant de kust en aan de andere kant de PyreneeŽn, traditionele gerechten zijn van de zee en de bergen, zoals de worsten, de fuets en gezouten ansjovis van L"Escala, met een benaming van oorsprong. De Xuxo door de banketbakkers verspreid door heel Spanje heeft zijn oorsprong in Gerona.
Populaire bestemmingen voor autoverhuur in Spanje Malaga Alicante Madrid Barcelona Lanzarote Valencia Granada Sevilla Bilbao Mallorca Girona Jerez
autoverhuur solmar autoverhuur firefly rent a car autoverhuur sixt, sixt rent a car autoverhuur centauro autoverhuur atesa autoverhuur europcar autohuur alamo
  • Follow
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

17 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt