Autoverhuur Vigo

alquiler de coches en Vigo
4.5basado en las opiniones de 15 clientes.

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Vigo en profiteer van zeer goedkope prijzen.

VIGO

Als u naar deze stad in de Galicische provincie Pontevedra reist en op zoek bent naar goedkope huurauto"s in Vigo, bieden wij u vanaf BCO u onze online service waar u kunt boeken bij de belangrijkste bedrijven in de sector Rent A Car, genietend van service van hoge kwaliteit en uitstekende voorwaarden. Als u met het vliegtuig aankomt, werken wij bovendien met autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Vigo, op slechts 10 kilometer van de luchthaven. het centrum, waar u meer beschikbaarheid en goedkopere tarieven kunt vinden.

In de stad kunt u een bezoek brengen aan de kathedraal van Santa MarŪa, de Pazo de San Roque of gewoon door de straten en pleinen van de oude stad wandelen en genieten van het uitzicht op de Ria de Vigo. Als u bovendien een reis naar Pontevedra, de hoofdstad van de provincie, wilt maken, kunt u gemakkelijk via de AP-9 over een afstand van ongeveer 65 kilometer reizen ... wat veel gemakkelijker zal zijn als u na overleg Onze huurauto"s in Vigo besluiten om via onze website te boeken.

En tot slot, als u met de trein naar de stad komt of in de stad woont, is er ook de mogelijkheid om auto"s te boeken te huur bij het treinstation van Vigo, waar we naast personenauto"s van verschillende categorieŽn ook commerciŽle en industriŽle voertuigen aanbieden waarmee u kunt vervoeren of verplaatsen.
Klantenreviews voor Vigo
  • Momenteel zijn er geen commentaren voor autoverhuurbedrijven waar wij mee werken in Vigo
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

20 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt