Autoverhuur Javea

alquiler de coches en Javea
4.6basado en las opiniones de 8 clientes.

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Javea en profiteer van zeer goedkope prijzen.

JAVEA

Jávea of ??Xábia is een stad aan de Costa Blanca gelegen in een bevoorrechte omgeving omdat het wordt omringd door de Middellandse Zee en de bergen. In het noordwesten ligt het natuurpark van Montgó, met ongeveer 753 meter hoogte en in het zuiden de bergen van de Granadella, met ongeveer 200 meter hoogte op het niveau van de zee. Zowel de Montgó als de Granadella hebben de afgelopen jaren te lijden gehad onder de verwoestende gevolgen van het vuur en sommige van hun gebieden, van grote natuurlijke rijkdom, bevinden zich momenteel in de herstelfase. Als u in deze gebieden wandelt, respecteer dan de borden die het gebied aangeven dat kan worden bezocht om de natuur de beschadigde gebieden te laten regenereren. Op veel plaatsen kunt u genieten van een prachtig uitzicht, maar als u Cabo de la Nao of Cabo de San Antonio, vlakbij de vuurtoren, bezoekt, voelt u zich op een balkon met uitzicht op de zee en op heldere dagen kunt u zien het eiland Ibiza.

Je kunt Javea met de bus bereiken vanuit de hoofdstad van Alicante of Valencia. Er zijn ook verbindingen met nabijgelegen steden zoals Denia, Benissa, enz. hoewel misschien de beste optie zou zijn om een ??voertuig in Javea te huren en zo in staat te zijn vrijer te reizen en de verschillende baaien in dit gemeentelijke gebied te reizen. Het strand van Arenal, de enige met Javea-zand, ligt zeer dicht bij de stad, de rest van de baaien zijn van steen, zoals La Grava, in de buurt van de haven, El Primer Muntanyar, waar u delen van de rotsen kunt zien waar voorheen ruw werd geëxtraheerd voor gebruik als constructiemateriaal. La Cala de Portixol, tegenover het eiland met dezelfde naam. La Cala Ambolo, is een naaktstrand met kristalhelder water, in de buurt van Cabo de la Nao.

In Javea kun je veel activiteiten plannen, het bedrijf Maremoto biedt een breed scala aan multi-avontuurlijke excursies per jetski, kajak, boot ... Als je liever aan land blijft, zijn er verschillende routes om te wandelen, paardrijden, fietsen of quadrijden.
Langs de boulevard, die de naam draagt ??van de tennisser David Ferrer, bevinden zich de meeste uitgaansgelegenheden.
Waar te eten: wij raden Los Remos aan, van hapjes, glasbrood met ham, paella of senororijst, tot desserts, heerlijke appeltaart met vanille-ijs.
Waar te drinken: de Kandhala, met uitzicht op zee, met zijn muziek en chill-out stijl, brengt je naar een ander tijdperk, een andere plaats
Waar af te koelen: wat is beter om af te koelen dan een ijsje? In Froyosi is de koning het yoghurtijs, met veel toppings, zodat het elke keer een nieuwe ervaring is.
Klantenreviews voor Javea
  • Momenteel zijn er geen commentaren voor autoverhuurbedrijven waar wij mee werken in Javea
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

20 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt