Autoverhuur Algeciras

alquiler de coches en Algeciras
4.6basado en las opiniones de 2 clientes.

Vraag naar onze speciale huurauto aanbiedingen in Algeciras en profiteer van zeer goedkope prijzen.

ALGECIRAS

Algeciras is een stad ten zuiden van Andalusië, in de Straat van Gibraltar, op een strategische plaats waar de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan samenkomen. Door zijn ligging is de haven van Algeciras bijzonder belangrijk geworden, die het grootste aantal koopwaar in Spanje behandelt. Het heeft een bevolking van ongeveer 120.000 inwoners.

Algeciras heeft verschillende luchthavens in de buurt, die op Gibraltar op ongeveer 20 km afstand, die op Jerez en die op Malaga op respectievelijk 110 en 130 km. Vanuit de haven van Algeciras is het verbonden met Gibraltar, Ceuta en Tanger. Over de weg zijn er verbindingen via nationale wegen, snelwegen en snelwegen, zodat u een auto kunt huren en reizen zonder de beperkingen van een afgesproken schema.

Als u besluit om de stad te bezoeken, mis dan de oude binnenstad niet, met Romeinse overblijfselen en Britse gebouwen uit het begin van de twintigste eeuw. Ook opmerkelijk is het Parque de las Acacias, Parque del Saladillo, María Cristina Park of Garganta del Capitán, ideaal om te wandelen in de buurt van de Botafuegos-beek.
Klantenreviews voor Algeciras
  • Momenteel zijn er geen commentaren voor autoverhuurbedrijven waar wij mee werken in Algeciras
Afhaal Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Ongelofenlijke aanbiedingen

Goedkope autohuur

  • Minimale prijs garantie
  • Geen credit card kosten
  • Nieuwe auto modellen

20 jaar tot uw beschikking

Wij verbeteren elke prijs vanaf het moment dat U reserveert tot aan de dag dat U de auto afhaalt