Autoverhuur Alicante Vliegveld

BESCHIKBARE LANDEN:
Spanje
Portugal
Engeland
Frankrijk
Duitsland
Belgie
Nederland
Switzerland
Griekenland
Italie
Luxemburg
Turkije
USA Amerika

Kies de gewenste Bestemming en Data:
 
Afhalen
Inleveren
Afhalen
Inleveren
Auto Type
 

 

Ons Geheim

Het geheim van ons bedrijf is het grote volume waarmee wij werken. Wij zijn trots op onze Lage Prijzen die zich vertalen in Enorme Besparingen voor onze klanten.

Voordelen

Bespaar u geld als u uw auto bij Global Bookings boekt. De auto’s die wij aanbieden betrekken wij van de grootste autoverhuurbedrijven. Door het grote aantal reserveringen kunt u door onze prijzen geld besparen. Wij zijn dagelijks bezig onze klanten tijd te besparen en de laagste prijs aan te bieden.

U kunt uw autoreservering voor uw langverwachte vakantie nu gemakkelijk vanuit huis doen. Waarom proberen om het verhuurbedrijf per telefoon te bereiken? Wij besparen u al die rompslomp om maar te zwijgen over kosten die u door online boeken voorkomt.

Wij leveren auto’s in nagenoeg geheel Europa of het nu een wereldstad, een toeristenoord, een klein dorpje of een eiland is. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een auto in uw omgeving kunnen leveren.

Wij zijn blij om u te vertellen dat een groot aantal van onze klanten door aanbevelingen van familie, vrienden en kennissen bij ons terecht zijn gekomen. Evenzo krijgen wij van vaste klanten ieder jaar weer opnieuw reserveringen,om maar te zwijgen over het nog steeds toenemende aantal nieuwe klanten.

Dit is geen truck maar onze kwaliteit om de beste autoverhuurbedrijven met een zo gunstig mogelijke prijs te contracteren.

Kijkt u maar eens naar ons aanbod en u zult zien dat het niet uw laatste reservering bij ons zal zijn.

Global Bookings - alquiler-coches-ofertas-rentacar

Powered by Global-Bookings:

Global Bookings ,
C/Thiviers 1, JAVEA 03730 ALICANTE (Spanje)
Tel.(+34) 965 790 010 van 9'00 tot 20'00u.
info@global-bookings.com

Copyright © 2005-2006