www.online-car-hire.com - Car rental
Powered by Booking-Centre-Online
N°1 Car Rental Broker
Autoverhuur
Kies de gewenste bestemming en data:
Afhaal Stad
Inlever Stad
Afhaal datum
Inlever datum
Type Auto
WEEK PRIJZEN

Het Geheim

Het geheim van ons bedrijf is het grote volume waarmee wij werken. Wij zijn trots op onze Lage Prijzen die zich vertalen in Enorme Besparingen voor onze klanten.

Voordelen

Bespaar tot 30 % op uw huurauto en maak uw reservering met Booking Centre Online. Wij bieden u dezelfde auto’s als rechtstreeks bij uw plaatselijke autoverhuurbedrijf. Toch kunnen wij u verzekeren dat onze prijzen veel interessanter zijn en bespaart u veel tijd om prijzen te vergelijken tussen verschillende bedrijven.

U kunt uw autoreservering voor uw langverwachte vakantie van huis uit doen. Of als u op zakenreis bent, waarom dan tijdverspillen met bellen? Wij besparen u deze rompslomp om maar niet te spreken over geldbesparing door gewoon online te boeken.

Wij bieden u huurauto’s over heel europa, het maakt niet uit wat uw bestemming is: een grote stad, een toeristenplaats, een leuk dorpje of een eiland, wij hebben zeker een autoverhuurder ter plaatse.

Wij zijn verheugd te kunnen vertellen dat een groot aantal van onze klanten door aanbevelingen van familie of vrienden bij ons terecht zijn gekomen, en natuurlijk onze vaste klanten die reeds jarenlang auto’s bij ons huren, om maar te zwijgen over nieuwe klanten die dagelijks bij ons boeken vanwege de gunstige prijs.

Dit is geen truuk, maar onze kwaliteit om de beste verhuurbedrijven met voor u de gunstigste prijs te bemiddelen.

Kijkt u naar ons aanbod en u zult zien dat het niet uw laatste reservering bij ons zal zijn.

booking centre online - europcar-rentacar

Powered by Booking Centre Online:

Booking Centre Online,
C/Thiviers 1, JAVEA 03730 ALICANTE (Spain)
Tel.(+34) 965 790 010 From 9'00am till 8'00pm. (CE)
info@booking-centre-online.com

CAR RENTAL BROKER
  • Europa Rent a Car
Copyright © 2003