Ons Bedrijf,

met Spanje als basis, is opgezet met één duidelijk doel; Klanten op alle belangrijke vakantiebestemmingen, zoals de Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Tropical, Balearen, Canarische Eilanden, Etc. en nu ook geheel Europa, de Beste service en Laagste Prijzen aanbieden voor Autoverhuur. Waarom zou u meer betalen wanneer Booking Centre Online Meer biedt dan alle andere autoverhuurbedrijven, terwijl zij ook nog eens goedkoper is dan de rest?

Het Geheim

Het geheim van ons bedrijf is het grote volume waarmee wij werken. Wij zijn trots op onze Lage Prijzen die zich vertalen in Enorme Besparingen voor onze klanten.

Extra's

Er zijn Geen verborgen kosten. Wanneer u bij ons uw huurauto reserveert, betaalt u achteraf geen extra kosten, uitgezonderd de tank benzine bij het afhalen van uw huurauto. Dit betekent dat onze prijzen (offertes) inclusief Verzekering, Kilometers, BTW, etc. zijn, en dat zelfs op de meeste bestemmingen eventueel babyzitje, dakdrager, keuze extra bestuurders, complete verzekering, etc. Inbegrepen zijn.

Voordelen

Één van de grootste voordelen is dat wij bij Booking Centre Online alleen met de beste autoverhuurbedrijven van Spanje werken, welke inmiddels een jarenlange ervaring hebben. Dat betekent dat u zeker kunt zijn van een prima door gekwalificeerd personeel, dat u in verschillende talen te woord kan staan. Nieuwe en totaal gereviseerde autos, welke maximal 6 maanden worden ingezet, zijn de beste garantie voor een probleemloze vakantie. En wat als er -hoe onwaarschijnlijk dan ook- toch een probleem met mijn huurauto ontstaat? U hoeft zich Nergens zorgen over te maken!, Booking Centre Online -in samenwerking met zijn leveranciers- zullen, waar u ook bent snel en zorgvuldig alle problemen oplossen.

Verzekering

Is er iets rustgevender dan te weten dat u in een veilige compleet verzekerde huurauto rijdt? Onze verzekering kent op de meeste bestemmingen geen eigen risico, enkel de schade, veroorzaakt aan Banden en Velgen, dient te worden vergoed.

Onze huurauto's

Onze leveranciers hebben een groot en compleet assortiment aan huurauto's, waardoor wij -zonder beperking- direct alle kleine modellen leverbaar hebben. U kunt zelfs op werkdagen, tijdens kantooruren, binnen 5 minuten over en huurauto beschikken. Vanwege ons grote aanbod, kunt u kiezen uit verschillende modellen en type's, zoals Ford Ka of Opel Corsa, of een middenklasse zoals de Ford Focus of de Fiat Brava tot en met prestigieuze huurauto's zoals BMW, Mercedes, Audi, etc. ook zijn er veel mogenlijkheden op het gebied van cabrio's en personenbusjes tot 9 zitplaatsen.

Openingstijden

Onze ruime openingstijden stellen u in staat om uw huurauto op het vliegveld af te halen op elk gewenst tijdstip van de dag, 365 dagen per jaar. Denkt u na dit alles nog één reden te vinden om uw auto te huren bij een ander bedrijf dan Booking Centre Online?

Algemene voorwaarden - Impressum