Een geautoriseerde agent van:
Bij Booking Centre Online ontvangt u altijd de beste service!

Wij verzekeren u de beste deal.

Al uw vragen zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden via onze live chat, telefoon of e-mail, in de taal van uw keuze (Spaans, Engels of Duits).

Bij Booking Centre Online zijn alle prijzen inclusief ALLES!

Al onze prijzen zijn All Inclusive.
(Ongelimiteerde Kilometers, verzekering, BTW, etc.)

Behalve de tank benzine die, afhankelijk van de auto zo'n 39,-€ a 63,-€. zal bedragen.

Bij Booking Centre Online beschermen u en u familie...

Wij beschermen u en uw familie.

Al onze auto's zijn nieuw en gereviseerd, en worden na maximaal 6 maanden vervangen door nieuwe. Kortom; uw auto zal steeds aanvoelen alsof u zijn eerste bestuurder bent (als dat toevallig niet echt het geval is!)

Booking Centre Online is één van de weinigen die Gratis Vliegveld Service aanbieden!

Wij bieden GRATIS Vliegveldservice!

Wij hebben kantoren op de vliegvelden van alle belangrijke bestemmingen. Dus u hoeft niet eerst in de stad naar het kantoor van uw verhuurbedrijf te gaan zoeken... Wij overhandigen u uw huurauto voor de deur van het vliegveld!!


Snel Start

Ons Bedrijf,

met Spanje als basis, is opgezet met één duidelijk doel; Klanten op alle belangrijke vakantiebestemmingen, zoals de Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Tropical, Balearen, Canarische Eilanden, Etc. en nu ook geheel Europa, de Beste service en Laagste Prijzen aanbieden voor Autoverhuur. Waarom zou u meer betalen wanneer Booking Centre Online Meer biedt dan alle andere autoverhuurbedrijven, terwijl zij ook nog eens goedkoper is dan de rest?

Het Geheim

Het geheim van ons bedrijf is het grote volume waarmee wij werken. Wij zijn trots op onze Lage Prijzen die zich vertalen in Enorme Besparingen voor onze klanten.

Voordelen

Bespaar u geld als u uw auto bij Booking Center Online boekt. De auto’s die wij aanbieden betrekken wij van de grootste autoverhuurbedrijven. Door het grote aantal reserveringen kunt u door onze prijzen geld besparen. Wij zijn dagelijks bezig onze klanten tijd te besparen en de laagste prijs aan te bieden.

U kunt uw autoreservering voor uw langverwachte vakantie nu gemakkelijk vanuit huis doen. Waarom proberen om het verhuurbedrijf per telefoon te bereiken? Wij besparen u al die rompslomp om maar te zwijgen over kosten die u door online boeken voorkomt.

Wij leveren auto’s in nagenoeg geheel Europa of het nu een wereldstad, een toeristenoord, een klein dorpje of een eiland is. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een auto in uw omgeving kunnen leveren.

Wij zijn blij om u te vertellen dat een groot aantal van onze klanten door aanbevelingen van familie, vrienden en kennissen bij ons terecht zijn gekomen. Evenzo krijgen wij van vaste klanten ieder jaar weer opnieuw reserveringen,om maar te zwijgen over het nog steeds toenemende aantal nieuwe klanten.

Dit is geen truck maar onze kwaliteit om de beste autoverhuurbedrijven met een zo gunstig mogelijke prijs te contracteren.

Kijkt u maar eens naar ons aanbod en u zult zien dat het niet uw laatste reservering bij ons zal zijn.

Onze huurauto's

Onze leveranciers hebben een groot en compleet assortiment aan huurauto's, waardoor wij -zonder beperking- direct alle kleine modellen leverbaar hebben. U kunt zelfs op werkdagen, tijdens kantooruren, binnen 5 minuten over en huurauto beschikken. Vanwege ons grote aanbod, kunt u kiezen uit verschillende modellen en types, zoals Ford Ka of Opel Corsa, of een middenklasse zoals de Ford Focus of de Fiat Brava tot en met prestigieuze huurauto's zoals BMW, Mercedes, Audi, etc. ook zijn er veel mogelijkheden op het gebied van cabrio's en personenbusjes tot 9 zitplaatsen.

Openingstijden

Onze ruime openingstijden stellen u in staat om uw huurauto op het vliegveld af te halen op elk gewenst tijdstip van de dag, 365 dagen per jaar. Denkt u na dit alles nog één reden te vinden om uw auto te huren bij een ander bedrijf dan Booking Centre Online?

Español English German Nederlands

info@booking-centre-online.com - Algemene voorwaarden - Impressum

Booking Centre Online, C/Thiviers 1, ALICANTE 03730 (Spain)

copyrights by: Booking Centre Online ®© 2001-2009